Lemniscaat

Contact

Bezoekadres

Vijverlaan 48
3062 HL Rotterdam

Download een routebeschrijving

telefoon: (010) 206 29 29
fax: (010) 41 41 560
e-mail: info@lemniscaat.nl

Postadres

Postbus 4066
3006 AB Rotterdam

Vacature

Uitgeverij Lemniscaat zoekt een
Senior Promotiemedewerker Kinder- en Jeugdboeken (fulltime)

Ben jij die doorgewinterde promotiemedewerker vol creatieve ideeën, met leidinggevende capaciteiten, kennis van de social media en een stevig netwerk?

Houd je van teamwork, heb je hart voor onze kinderboeken en wil je ons fonds op een bijzondere manier promoten?

Stuur dan voor 6 april een brief waarin je vertelt waarom jij de persoon bent die we zoeken, met cv en referenties, naar jesse@lemniscaat.nl.

Manuscript opsturen

Als u een prentenboekenverhaal, een kinder- of jeugdboek of een roman voor volwassenen heeft geschreven dat u wilt publiceren bij Lemniscaat, kunt u dat opsturen naar:

Uitgeverij Lemniscaat
Postbus 4066
3006 AB Rotterdam

Wij accepteren geen manuscripten via de mail of op cd-rom. Als u illustraties wilt opsturen, raden wij u aan kleurenkopieën te maken.

Na circa 8 weken krijgt u een reactie of uw verhaal aansluit bij ons fonds. Manuscripten die wij niet publiceren worden retour gestuurd, MITS U EEN VOLDOENDE GEFRANKEERDE RETOURENVELOPPE BIJSLUIT.

Als u er nog niet uit bent naar welke uitgeverij u uw manuscript wilt opsturen, adviseren wij om een goed gesorteerde (kinder)boekhandel te bezoeken, waar u zich kunt oriënteren en kunt kijken bij welke uitgeverij uw verhaal het beste past.