Lemniscaat

Kinder- en jeugdboeken

isbn:9789047707059
prijs:€ 14,95
uitvoering:gebonden

auteur: Anke Kranendonk

Lynn 2.0

Lynn gaat op schoolkamp: een vrolijke, herkenbare chaos

De drie Julia’s renden ogenblikkelijk naar de schommels, Natas, Kim en Anneloes kregen als eersten hun tassen en liepen ermee naar het grote terras. Hanneke ging achter hen aan. Marjorie hielp de chauffeur met de etensspullen uitladen. Prem zat al in een boom, Joeri rende achter zijn leren bal aan, Kim gilde dat hij dat goed kon en ging de eetzaal in, Zoë knoopte een gezellige zakdoek om haar hoofd, Fenna sprong naar een tak en slingerde eraan totdat hij afbrak. En als je denkt dat het een losgeslagen zooitje was, die school van ons, dan was dat niet zo. We waren doodgewoon basisschool De Wijnrank op kamp. En in mijn schoenen zaten al wel honderd dennennaalden.

Lynn maakt zich klaar voor de spannendste gebeurtenis van het jaar: het schoolkamp van groep acht. Maar er gebeurt al zoveel in haar leven. Ze krijgt - o nee toch - opeens van die rare vlinders in haar buik als ze aan Joeri denkt. Haar bikini is haar opeens te klein. En tot overmaat van ramp groeien haar tanden recht uit haar bovenkaak.

Op kamp loopt alles uit de hand: het gekonkelfoes, het gekeet en het groepjesgedoe. Lynn weet niet goed wat ze met alle chaos aan moet. Ze wil gewoon Lynn zijn, maar dan nét iets leuker: Lynn 2.0!

andere boeken van Anke Kranendonk:

Daar gaan we weer
Daar gaan we weer
Dag Boet
Dag Boet
Hoe gaat het? Goed.
Hoe gaat het? Goed.
Ik kom zo!
Ik kom zo!
Ik word nooit normaal
Ik word nooit normaal
Kapitein Kees
Kapitein Kees
Liever een hond
Liever een hond
Lynn 3.0
Lynn 3.0
Lynn!
Lynn!
Voetballen in de hemel
Voetballen in de hemel
Vuur
Vuur