Lemniscaat

Kinder- en jeugdboeken

isbn:9789047707776
prijs:€ 15,95
uitvoering:gebonden, 272 pag.

auteur: Susin Nielsen

Wij zijn allemaal moleculen

Broer en zus tegen wil en dank

De hoogbegaafde Stewart is sociaal gesproken - laten we het voorzichtig zeggen - wat onhandig. Ashley daarentegen is de populaire beauty queen, die, behalve met haar vrienden die daar rondlopen, werkelijk níéts met school en studeren heeft.

Zij kan zich dan ook geen grotere ramp voorstellen dan dat Stewart en zijn vader bij haar en haar moeder in huis trekken. En alsof het allemaal al niet moeilijk genoeg is, blijkt Ashleys droomvriendje een heel andere jongen te zijn dan ze zich had voorgesteld, en komt haar grote geheim uit... Haar leven is voorbij, denkt ze.

Maar dan heeft ze buiten Stewart gerekend. 

Susin Nielsen vertelt het verhaal van Ashley en Stanley door hun beider ogen, met hun eigen stem. Een verhaal waarin je direct wordt meegezogen, waar je om zult moeten lachen, over zult nadenken en een traan bij weg zult pinken. En uiteindelijk blijf je met een tevreden gevoel achter en wil je direct aan Nielsens volgende boek beginnen.

'Dit verhaal over familiebanden, verlies en scheiding is zowel grappig als ontroerend.' - Sevendays

'de hoofdstukken over [Stewart] zijn goed en sommige zijn zelfs heel goed. Nielsen heeft de essentie van zijn taal, humor, gedachtengangen en emoties scherp in het vizier.'- Jaapleest gaf dit boek een 7

Lees een fragment.

andere boeken van Susin Nielsen:

Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen
Het ongemakkelijke dagboek van H…
Optimisme is dodelijk
Optimisme is dodelijk
Woordnerd
Woordnerd