Angela Prins

Biografie

Angela Prins (Vught 1956) groeide op in een groot gezin waarin goed en lekker eten een grote rol speelde. Na haar studie aan de sociale academie had ze verschillende banen.

Tien jaar geleden begon ze met 'De kinderkeuken van Stampot Janssen', een kookbedrijf voor kinderen vanaf zeven jaar. Het initiatief werd zo enthousiast ontvangen dat ze iedere werkdag met een groep van tien kinderen aan het fornuis staat.

Wil je nog meer weten over Angela Prins? Bezoek dan haar website Kinderkeuken Stampot Janssen, haar foodblog met interviews en reportages met culinaire bedrijven uit de buurt en in de stad Groningen (De Gezonde Apotheker, boerderij Arkema) maar ook recepten en inspiratie op voedingsgebied. www.kinderkeukenstampotjanssen.nl

Angela is geadopteerd door De Boekendoos in Assen. In deze winkel kunnen ze je alles over haar vertellen en misschien loop je na een bezoekje wel met een gesigneerd exemplaar de deur uit!

Bekijk alle makers

Benieuwd naar de auteurs, illustratoren en vertalers die verbonden zijn aan Uitgeverij Lemniscaat? Wij stellen ze graag aan je voor!