De muizen

Lenneke Westera

De muizen

Als de muizen opduiken, neemt het leven een verrassende wending

Op een middag zijn ze er opeens: de muizen. Fien ontdekt er wel tachtig achter de kliko. Dat is op zich al merkwaardig, maar het wordt nog vreemder als ze ’s avonds tegen Fien beginnen te praten… Veel zeggen de muizen niet, alleen de woorden ‘San Francisco’ en ‘Peru’. Dat is het begin van een bijzondere reis, helemaal naar Amerika. Een reis waarbij de muizen blijven opduiken. Ze lijken Fien aanwijzingen te geven, en als ze die volgt komt ze met haar meester, die verdacht veel op een indiaan lijkt, zelfs diep in de jungle terecht.

Lenneke Westera, bekend van Schaap en Geit, heeft met De muizen een heerlijk avonturenverhaal geschreven. Fantastisch in alle betekenissen van het woord. Als je het uit hebt hoop je snel zelf muizen tegen te komen, want je weet nooit wat er dán kan gebeuren.
Formaat: 14,3 x 21,5 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047710240 | nur: 283
Lenneke Westera

Auteur

Lenneke Westera

Lenneke Westera werkte jarenlang in de gezondheidszorg en de paardenwereld voor ze zich stortte op haar grote liefde: het schrijven van kinderboeken. Ze debuteerde bij Lemniscaat met Schaap en Geit. In 2018 verscheen De muizen.

Meer over Lenneke Westera

Lessugesties

Lessugesties bij dit boek

De muizen