Het kind van de Gruffalo - geluidenboek

Julia Donaldson

Moedertje, o!

Het kind van de Gruffalo gaat op zoek naar de Grote Gevaarlijke Muis – mét geluid Natuurlijk ken je het verhaal al van het kind van de Gruffalo. Nieuwsgierig geworden door het verhaal van haar vader gaat ze op zoek naar die mythische muis die hem ooit vreselijk bang maakte. Nu krijgt het verhaal een extra dimensie, want met interactieve knoppen kun je van een voorleesverhaal een compleet hoorspel maken. Ga met het kind van de Gruffalo op stap in het besneeuwde donkere bos vol geluiden.Luister hoe ze in een wilde winternacht op haar tenen door de sneeuw loopt, op zoek naar de Grote Boze Muis. Hoor Vos grommen, Slang sissen en de Gruffalo snurken in deze interactieve versie van het beroemde verhaal. Met tien geweldige geluiden.
gebonden | prijs: € 17,99 | isbn: 9789047708339 | nur: 273
Julia Donaldson

Auteur

Julia Donaldson

Julia Donaldson (1948) schrijft van alles voor kinderen, van liedjes voor televisieprogramma’s tot theaterstukken en kinderboeken. Met Axel Scheffler maakte ze veel beroemde prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand De Gruffalo, Het kind van de Gruffalo en Rockie.

Meer over Julia Donaldson
Axel Scheffler

Illustrator

Axel Scheffler

Axel Scheffler (Hamburg, Duitsland) studeerde kunstgeschiedenis en visuele communicatie in Duitsland en Engeland. Na zijn studie begon hij te werken voor uitgeverijen. Zijn illustraties zijn internationaal een groot succes en Schefflers prentenboeken verschijnen onder meer in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Het werk van Axel Scheffler is verschillende keren geëxposeerd en werd diverse malen bekroond. De Gruffalo is zijn beroemdste creatie.Hij is ambassadeur van de liefdadigheidsorganisatie Three Peas.

Meer over Axel Scheffler

Vertaler

L.M. Niskos

Meer over L.M. Niskos