Met trots presenteert Uitgeverij Lemniscaat STACH. Het halfjaarlijkse kinder- en jeugdboekentijdschrift. Gratis verkrijgbaar bij de lokale boekhandel.

Lemniscaat heeft zo’n rijk kinder- en jeugdboekenfonds, dat het een eigen tijdschrift verdient. Daarom ontwikkelden we STACH, het gratis tijdschrift vol interviews, leesfragmenten, recensies, doe-opdrachten, columns, tutorials, recepten, voorpublicaties, horoscopen, kijkpagina’s, aankondigingen, prijsvragen, fotoreportages en alles wat je maar weten wilt over de mooiste jeugdboeken.

STACH is vernoemd naar de hoofdpersoon van het wereldberoemde Nederlandse kinderboek Koning van Katoren door Jan Terlouw. Stach is nieuwsgierig, eigenwijs, dapper, grappig en wil de wereld om hem heen mooier maken. Alles wat Lemniscaat ook wil zijn.

STACH verschijnt twee keer per jaar en is gratis op te halen bij je boekhandel; boekverkopers kunnen ons magazine gratis en onbeperkt bestellen via CB (NL) of de Boekenbank (BE). Veel boekhandels bestellen STACH speciaal voor scholen en bibliotheken in hun omgeving. Hier de ISBN's van de reeds verschenen nummers:

STACH #1 > 9789047762652
STACH #2 > 9789047762720 (uitverkocht)
STACH #3 > 9789047762744
STACH #4 > 9789047762799
STACH #5 > 8713791080039
STACH #6 > 8713791085980 (uitverkocht)
STACH #7 > 8713791087113

STACH - het tijdschrift van Uitgeverij Lemniscaat

STACH is gratis verkrijgbaar via de boekhandel, zolang de voorraad strekt. Nummers die niet meer leverbaar zijn, verschijnen online. Hier STACH #2 en #6!

 

STACH

Hoe kom ik aan STACH?

STACH is gratis op te halen bij de meeste boekhandels. Boekverkopers kunnen ons magazine gratis en onbeperkt bestellen via CB (NL) of de Boekenbank (BE). Veel boekhandels bestellen STACH speciaal voor scholen en bibliotheken in hun omgeving. 
Het is niet mogelijk om STACH opgestuurd te krijgen of om een abonnement af te sluiten. Wel kun je vragen of je boekhandel STACH toevoegt aan je pakketje als je online een boek hebt gekocht. 

Kan ik STACH voor mijn school bestellen?

Ja, dat kan! Alleen niet via de uitgeverij. Om STACH voor jouw school te bestellen, adviseren we je om contact op te nemen met je lokale boekhandel. Boekverkopers kunnen ons magazine onbeperkt en in pakketten van 25 stuks bestellen. Veel boekhandels bestellen STACH speciaal voor scholen in hun omgeving. 

Kan ik een abonnement nemen op STACH?

Helaas, het is niet mogelijk om een abonnement af te sluiten of STACH thuisbezorgd te krijgen. Je moet er echt voor naar de boekhandel. Maar hee, hoe fijn is een bezoekje aan de échte boekwinkel? Wij zien alleen maar voordelen!

Mijn lokale boekhandel kan STACH niet bestellen. Wat nu?

Iedere boekhandel in Nederland en België kan STACH gratis en onbeperkt bestellen via CB (NL) of de Boekenbank (BE). STACH wordt gratis verstrekt in pakketten van 25 stuks. Veel winkels bestellen het magazine speciaal voor scholen en bibliotheken in hun omgeving. Als het bestellen onverhoopt niet lukt, kan de boekhandel contact opnemen met Lemniscaat via verkoop@lemniscaat.nl.
Als je boekhandel STACH niet wil bestellen, raden we je aan om het bij een andere boekhandel te vragen. 

Kan ik STACH ook online lezen?

Pas als de gedrukte versie van STACH niet meer verkrijgbaar is bij de lokale boekhandel zetten we deze editie online. Op dit moment is dat alleen STACH #2. 

Kan ik meewerken aan STACH?

Jazeker, kinderen tussen 8 en 14 jaar zijn welkom om mee te werken aan STACH! We zijn altijd op zoek naar kinderen die het leuk vinden om onze boeken te recenseren, maar als je een ander idee hebt dan horen we dat ook graag. Je kunt contact opnemen met de redactie door een mail te sturen naar stach@lemniscaat.nl 
Voor volwassenen is het niet mogelijk mee te werken aan STACH

Hoe kan ik contact opnemen met STACH?

De redactie van STACH is te bereiken via stach@lemniscaat.nl.
Let op: STACH adverteert niet en doet niet aan barterdeals. Het heeft dus geen zin om ons daarover te benaderen.