Promotiemateriaal

Promotiemateriaal voor boekhandels

Ter promotie van onze prentenboeken maken we kleurplaten, ansichtkaarten en posterpakketten en bij elk jeugdboek verschijnen er boekenleggers, voorzien van een QR-code die naar een online voorpublicatie leidt. Boekhandels bestellen de materialen gratis via onze promoshop.

Ga naar de promoshop voor boekhandels

Materialen voor niet-boekhandels

Geen boekhandel maar heb je wel interesse in de promotiemateriaal van Uitgeverij Lemniscaat? Bijvoorbeeld voor op school, in een wachtruimte of voor bij jou thuis? In de webshop plaatsen we ansichtkaarten, posters, boekenleggers en ander materiaal. We vragen hier slechts een kleine vergoeding voor.

Ga naar de webshop

Downloads

Bij al onze titels, van prentenboek tot young adult, laten wij lesmaterialen ontwikkelen, die we gratis beschikbaar stellen op onze website en verspreiden middels onderwijsnieuwsbrieven. Op deze manier stimuleren we leerkrachten en pedagogisch medewerkers in groepsverband aan de slag te gaan met échte boeken uit de échte boekwinkel. Zo krijgen we elk kind in Nederland aan het lezen! Download de materialen op de boekenpagina’s.

Ontdek al onze boeken