Lemniscaat Natuurlijk!-magazine

Sommige keuzes blijken echt goed. Zoals die van ons om het 'Natuurlijk!'-magazine te maken. We maken het eens per jaar en wat zijn we daar trots op!

Als een echte natuurdetective beleef jij avonturen met dit gratis natuurmagazine op zak! Haal een GRATIS papieren exemplaar bij de boekhandel (zolang de voorraad strekt) en spreek de volgende zin uit aan de balie: ‘Mag ik het Natuurlijk!-magazine van Lemniscaat alstublieft?’ Zijn er nog meer klanten in de winkel? Kijk dan opzichtig om je heen en praat harder dan normaal. Steek het onder je arm en hup, naar buiten!

Krijg je geen genoeg van onze natuurboeken?

Klik dan hier!

Lees online

Als de papieren exemplaren niet meer verkrijgbaar zijn bij de boekhandel hoef je niet te treuren. Ze zijn dan namelijk online te lezen!

Dit vind je in de 2023 editie

Na het voorwoord van onze eigenste Lemnie word je de natuur in gesmeten. Leesfragmenten, interviews, boekzoekers, puzzels, challenges… het is weer zo veel.

Klik op onderstaande boeken voor meer informatie en een inkijkfragment.

Dit vind je in de 2022 editie

Van opblaasbare vissen tot kriebelbeestjes tot bizarre botten tot bizarre boswachters. Maar ook tekenles, recensies, posters, puzzels… hou op met me! Er zit weer zo veel in!

Klik op onderstaande boeken voor meer informatie en een inkijkfragment.

Dit vind je in de 2021 editie

Speur poep net als Boswachter Bert, volg de zonnige doe-tip van Shirma Rouse en maak een bloemenketting en verwonder je over allerlei interessante natuurweetjes met voorproefjes uit de natuurboeken van Lemniscaat. Bij je lokale boekhandel vind je deze boeken met daarop de 'koop een boek, plant een boom'-sticker. Vul na aankoop van het boek op www.koopeenboekplanteenboom.nl de unieke code van deze sticker in en we planten samen met Staatsbosbeheer een boom in jouw naam!

Klik op onderstaande boeken voor meer informatie en een inkijkfragment.