Koe en Haas

Isabel Versteeg

Twee bijzondere vrienden

Koe en Haas zijn vaak samen in de wei. Koe graast, herkauwt en staart graag in de verte. Haas doet spring- en renoefeningen voor als de vijand komt. Ze zijn goede vrienden en beleven samen avonturen die vaak net iets anders lopen dan Koe - en ook de lezer - verwacht.

Isabel Versteeg is erin geslaagd om Koe en Haas heel eigen karakters mee te geven, zonder iets af te doen aan hun typische koe- of haas eigenschappen. Dit levert vaak grappige situaties op. Koe en Haas is een origineel, mooi en lichtvoetig boek over de avonturen en gedachten van een snelle Haas en een koppige Koe.

Formaat: 20 x 22,8 cm | gebonden | prijs: € 15,99 | isbn: 9789047700814 | nur: 282
Isabel Versteeg

Auteur

Isabel Versteeg

Isabel Versteeg (1959) werkt al jaren met kinderen en boeken: als bibliothecaris, boekverkoper, recensent en redacteur. Zij schreef verschillende verhalen en boeken voor beginnende lezers.Isabel Versteeg woont in een dorp aan de Waal. Vanuit haar dijkhuis kijkt zij uit op de uiterwaarden met koeien, hazen, ganzen en andere dieren die haar inspireren bij het schrijven. Koe en Haas is haar eerste boek bij Lemniscaat.www.isabelversteeg.nl

Meer over Isabel Versteeg
Marije Tolman

Illustrator

Marije Tolman

Marije Tolman (1976) studeerde grafisch en typografisch ontwerpen aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Met haar vader Ronald Tolman maakte ze in 2009 het prentenboek De boomhut. Voor dit boek ontvingen zij de prestigieuze Ragazzi Award en het Gouden Penseel 2010. Ze vestigde haar naam met illustraties voor talloze kinderboeken als De grote Robin, en prentenboeken als Het eiland en Springende pinguïns en lachende hyena's.Marije is geadopteerd door Alice in Wonderland in Den Haag. Hier kunnen ze je alles over haar vertellen en misschien loop je na een bezoekje wel met een gesigneerd exemplaar de deur uit!

Meer over Marije Tolman