Kunstworkshops voor kinderen

Hervé Tullet

Maak kunst met kinderen met de tips van kinderkunstenaar Hervé Tullet

Over de hele wereld geeft Hervé Tullet kunstworkshops aan kinderen – nu eens voor een klas, dan weer voor honderden kinderen tegelijk op een dorpsplein. Zijn mooiste workshops heeft hij gebundeld in een handboek, dat een feest is om naar te kijken en mee aan de slag te gaan. Of je nu een verjaardagspartijtje geeft, met de klas iets wilt doen, een middag in een museum wilt organiseren of gewoon met je kinderen thuis, dit boek spettert van de ideeën en garandeert een middag vol plezier én met schitterende resultaten. Bij iedere workshop staat: – wat je nodig hebt en hoe je de workshop voorbereidt; – wat je moet doen in eenvoudige instructies; – een serie foto’s van het werk in wording en de kleurige resultaten; – een aantal slimme trucjes om kinderen te enthousiasmeren. Er is maar heel weinig nodig om kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen – en dat kan op ieder willekeurig moment worden herhaald. Wij hebben het zelf al uitgeprobeerd en kunnen het iedereen aanraden. Ga ook aan de slag en beleef heerlijke uurtjes, middagen of hele kunstdagen met één of tientallen kinderen.
Formaat: 29,9 x 22,2 cm | gebonden | prijs: € 22,50 | isbn: 9789047709190 | nur: 150
Hervé Tullet

Auteur

Hervé Tullet

Hervé Tullet woont afwisseling in Frankrijk en New York en staat bekend om zijn veelzijdigheid. Van reclamecampagnes regisseren tot stoffen onderwerpen voor Hermès: niets is hem te gek. Maar het liefst van alles werkt hij met kinderen, voor wie hij al talloze boeken heeft geschreven. Zijn werk is inmiddels veelbekroond en verschijnt in meer dan vijfentwintig talen.www.herve-tullet.com

Meer over Hervé Tullet
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens