Liefde kan mislukken

Matthew Quick

Een heftige, humoristische en ontroerende roman van de auteur van The Silver Linings Playbook

Portia Kane is ingestort. Nadat ze haar man heeft betrapt met een van zijn jonge pornosterretjes gaat ze terug naar South Jersey, waar weinig veranderd is sinds ze er na haar ongelukkige jeugd vertrok. Wanneer ze hoort dat haar geliefde leraar Engels op de middelbare school, Mr. Vernon, tegenwoordig als kluizenaar leeft, besluit Portia de enige man te redden die altijd in haar geloofde. Zal het haar lukken om samen met een brutale non, een ex-heroïneverslaafde, een kleine metalhead en haar moeder met verzamelwoede deze bijzondere man zijn vertrouwen in de mensheid te laten terugvinden?

'Books like Quick's are necessary.' - The New York Times

'Origineel, meeslepend en vrolijk stemmend.' - Graeme Simsion, auteur van Het Rosie Project

Voor leesclubs

Van plan om Liefde kan mislukken te lezen met je leesclub? Download dan onze leesclubwijzer van het boek voor interessante discussievragen.

Formaat: 14,3 x 21,5 cm | gebonden | prijs: € 19,99 | isbn: 9789047707028 | nur: 302
Matthew Quick

Auteur

Matthew Quick

Matthew Quick (kortweg Q) zegde zijn baan als docent Amerikaanse Literatuur op om zelf schrijver te worden. Hij veroverde de wereld met The Silver Linings Playbook, en sindsdien zijn zijn boeken met onweerstaanbare, kwetsbare hoofdpersonen in meer dan dertig talen uitgegeven. Bij Lemniscaat verschenen onder meer Liefde kan mislukken, The Reason You’re Alive en Gefeliciteerd, Leonard Peacock en meest recent Sorta Like a Rockstar. 'Books like Quick’s are necessary.'- The New York Times

Meer over Matthew Quick