Super Uil

Sean Taylor

Pas op, want daar is hij, het gevaarlijkste schepsel van de nacht: Super Uil!

Kijk uit! Ruim baan!
Ik ben SUPER UIL.
Ik heb honger.
En ik kom eraan!

Super Uil is geen gewone uil - zeker niet - hij kan zich vermommen als geen ander! En dat talent zet hij in om aan eten te komen. Hij vermomt zich als wortel om een konijn te lokken, als schaap om een lammetje te verschalken en als vogelbadje om een duif te misleiden. Maar... zijn snode plannetjes mislukken keer op keer. Gelukkig weet Super Uil uiteindelijk zijn ultieme prooi te veroveren.

Een heerlijk prentenboek dat zowel kinderen als volwassenen hardop doet schateren.

Formaat: 25 x 26 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047700296 | nur: 273
Sean Taylor

Auteur

Sean Taylor

Sean Taylor werkt al ruim twintig jaar op scholen met kinderen aan gedichten en verhalen. Zijn eerste verhaal won de tweede prijs in de kinderverhalenwedstrijd van The Independent en Scholastic Children's Books. Inmiddels staan er meer dan twintig boeken op zijn naam.www.seantaylorstories.com

Meer over Sean Taylor
Jean Jullien

Illustrator

Jean Jullien

Jean Jullien is een Franse grafisch ontwerper die in Londen woont en werkt. Daar studeerde hij af aan de Royal College of Art. Hij illustreert niet alleen maar fotografeert ook, maakt video's, ontwerpt kostuums en creëert installaties.

Meer over Jean Jullien
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens

Activiteiten voor thuis en in de klas

Super Uil