Trippelende Tijger

Philippa Leathers

Kleine Tijger wil iemand bang maken… en dat lukt hem!

Kleine Tijger heeft de pest in. Hij moet en zal bewijzen dat ook hij snel, stil en afschuwelijk angstaanjagend is. Dus gaat hij op stap, en zodra hij een slachtoffer ziet, trippelt hij er op zijn tenen naartoe… Maar Everzwijn hoort hem al van mijlenver aankomen, Olifant vindt hem te klein om bang voor te zijn en Aap lacht hem recht in zijn gezicht uit. Maar dan, totaal onverwacht, weet hij toch iemand de stuipen op het lijf te jagen… zichzelf! In dit lieve, grappige prentenboek weet Philippa Leathers op vrolijke wijze de frustratie van ieder klein kind in woord en beeld uit te drukken. Want welk kleintje wil nou niet een keer Groot en Gevaarlijk zijn?
Formaat: 23 x 19 cm | Prentenboek | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047709633 | nur: 273
Philippa Leathers

Auteur & Illustrator

Philippa Leathers

Philippa Leathers werkt freelance als animator en illustrator. Het Zwarte Konijn is haar eerste prentenboek. Ze woont in Kent met haar man en twee dochters, een grijze poes die Emmi heet, en twee konijnen: Benji en Kiki.

Meer over Philippa Leathers
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens