Sinterklaasliedjes

Zing mee met de vrolijkste Sinterklaasliedjes

Wat is nou leuker om in de stemming te komen – het liefst al maanden van tevoren – dan Sinterklaasliedjes zingen? Dat doen we met een boek van Mark Janssen!

Van ‘Wie komt er alle jaren’, via ‘Hoor de wind waait door de bomen’ en ‘Hij komt, hij komt’, tot ‘Hoor wie klopt daar kinderen’ en ‘O, kom er eens kijken’ – het hele Sinterklaasverhaal in liedjes.

In de feestelijke prenten van Mark Janssen zien we hoe zeven kinderen, verkleed als sinterklaasjes en pietjes, proberen bij de échte Sint te komen. Maar op elke prent gaat er iets mis… dus je mag raden hoe ze er op de laatste prent uitzien.

Luister op Spotify

Liever meezingen, of luisteren? Alle liedjes zijn gratis te beluisteren via de afspeellijst op Spotify.

Posters

Rond Sinterklaasliedjes hebben we prachtige grote (A1 en A0) posters ontwikkeld. Deze posters zijn tegen onkostenvergoeding te bestellen via onze webshop.

LET OP: boekverkopers bestellen deze en andere materialen GRATIS via onze promo-webshop!

Kleuren maar!

Speciaal voor de Sint én alle kinderen die van kleuren houden maakte Mark Janssen deze kleurplaat. Goed om te weten: de kleurplaat wordt direct in je download-map opgeslagen.

Cadeautjes geven was nog nooit zo leuk

Om de Sint een handje te helpen bij het inpakken, ontwierp Mark deze cadeaulabels. Wil jij ze ook gebruiken? Print ze, knip ze uit en plak ze op – of print ze op stickerpapier!

Goed om te weten: het bestand met de labels wordt direct in je download-map opgeslagen.

Kinderen interviewen Mark Janssen

Wie is nou die maker van dat mooie boek? Speciaal voor het verschijnen van Sinterklaasliedjes gingen kinderen in gesprek met Mark. Wil je weten wat zijn favoriete Sinterklaasliedje is, en of hij nog steeds zijn schoen zet? Lees dan gauw het interview!

En als je dan nóg niet genoeg weet… Mark was ook te gast bij de Grote Vriendelijke Podcast. Maar daar stelden de grote mensen de vragen. ;-)