Met trots presenteert Uitgeverij Lemniscaat STACH. Het halfjaarlijkse kinder- en jeugdboekentijdschrift. Gratis verkrijgbaar bij de lokale boekhandel.

Uitgeverij Lemniscaat heeft zo’n rijk kinder- en jeugdboekenfonds -fictie en non-fictie- dat het een eigen tijdschrift verdient. Sinds januari 2021 verschijnt daarom twee keer per jaar STACH, het gratis tijdschrift vol interviews, leesfragmenten, recensies, doe-opdrachten, columns, tutorials, recepten, voorpublicaties, horoscopen, kijkpagina’s, aankondigingen, prijsvragen, fotoreportages en alles wat je maar weten wilt over de mooiste jeugdboeken.

 

Twee keer per jaar
Elke januari en augustus 64 pagina’s leesplezier voor de bovenbouw van de basisschool en de brugklas – en natuurlijk voor Lemniscaatliefhebbers van alle leeftijden. In STACH krijgen lezers een belangrijke rol toebedeeld; zij kunnen recensies schrijven, auteurs interviewen en allerhande redactionele ideeën insturen.

Nieuwsgierig, eigenwijs, dapper, grappig
STACH
 is vernoemd naar de hoofdpersoon van het wereldberoemde Nederlandse kinderboek Koning van Katoren. Stach is nieuwsgierig, eigenwijs, dapper, grappig en wil de wereld om hem heen mooier maken. Alles wat Lemniscaat ook wil zijn. Koning van Katoren bestaat dit jaar 50 jaar en de schrijver van het boek, Jan Terlouw, wordt 90 jaar. In STACH van augustus zullen deze mijlpalen uitgebreid gevierd worden. 

Gratis verkrijgbaar in Nederland en België
STACH wordt gratis verstrekt door de lokale boekhandel in Nederland en België. Plaats een bestelling bij jouw favoriete boekhandel en vraag daarbij om STACH. Zij zullen met alle liefde een gratis exemplaar toevoegen aan jouw bestelling. Dit kan zolang de voorraad strekt. OP = OP

STACH op school
Ook scholen kunnen STACH aanvragen bij hun lokale boekhandel.

Redactie
Heb je een vraag over STACH? De redactie is te bereiken via
stach@lemniscaat.nl.

Lokale boekhandel
Op zoek naar een boekhandel bij jou in de buurt? Gebruik hiervoor onderstaand kaartje (alleen Nederland).