De Gruffalo in 't Westvlams van Flip Kowlier

Julia Donaldson

NIET MEER VERKRIJGBAAR

Ne gruffalo? Wa vuor bjiste is da? Vos, uul en slange èn nog nuois van em huort. Oljinne de muze wit exact oe dat ie der uut ziet. Mo dat ie jin in ’t echte ging tegenkom, ot de muze toch nie verwacht.
gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047713135 | nur: 273
Julia Donaldson

Auteur

Julia Donaldson

Julia Donaldson (1948) schrijft van alles voor kinderen, van liedjes voor televisieprogramma’s tot theaterstukken en kinderboeken. Met Axel Scheffler maakte ze veel beroemde prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand De Gruffalo, Het kind van de Gruffalo en Rockie.

Meer over Julia Donaldson
Axel Scheffler

Illustrator

Axel Scheffler

Axel Scheffler (Hamburg, Duitsland) studeerde kunstgeschiedenis en visuele communicatie in Duitsland en Engeland. Na zijn studie begon hij te werken voor uitgeverijen. Zijn illustraties zijn internationaal een groot succes en Schefflers prentenboeken verschijnen onder meer in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Het werk van Axel Scheffler is verschillende keren geëxposeerd en werd diverse malen bekroond. De Gruffalo is zijn beroemdste creatie.Hij is ambassadeur van de liefdadigheidsorganisatie Three Peas.

Meer over Axel Scheffler