Elanus

Ursula Poznanski

Elanus

Het is klein, onhoorbaar en ziet alles

Jona is uitermate intelligent. Op zijn zeventiende studeert hij al aan de universiteit. Maar wat hij aan intelligentie bezit, ontbeert hij aan sociale vaardigheden: hij heeft een talent om mensen tegen zich in het harnas te jagen. Veel kan het hem niet schelen, hij sleutelt het liefst in het geheim aan zijn project: Elanus, een drone met geluids- en filmapparatuur aan boord.
Iedere nacht laat Jona zijn drone los op zijn vijanden: hij verzamelt materiaal over hun geheimen met het idee dat later tegen hen te kunnen gebruiken. Maar al snel komt hij achter geheimen die groter zijn dan hij verwachtte. Geheimen die hem in gevaar brengen…

Ursula Poznanski weet weer een verrassend actueel, bloedstollend spannend verhaal te schrijven. Je blijft gebiologeerd de lotgevallen van haar onaangename hoofdpersoon volgen tot de onverwachte ontknoping.
paperback | prijs: € 19,99 | isbn: 9789047710257 | nur: 285
Ursula Poznanski

Auteur

Ursula Poznanski

Ursula Poznanski werkte als medisch journalist voor ze fulltime jeugdromans begon te schrijven. Inmiddels zijn ook thrillers voor volwassenen aan haar veelbekroonde oeuvre toegevoegd. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand  Erebos, Saeculum, Layers, Elanus en Aquila.

Meer over Ursula Poznanski

Lessugesties

Lessugesties bij dit boek

Elanus