Tel je mee? Puzzelboek

Julia Donaldson

Tel je mee? Puzzelboek

Een heerlijk puzzelboek van De Gruffalo voor de dreumes.

Met Tel je mee? leert hij eerst één puzzelstukje leggen, dan een puzzel van twee stukjes, tot hij uiteindelijk een legpuzzel van vijf stukjes kan maken.

Wat wil je als ouder nog meer? Een mooi product, een blij kind én de kleine ontwikkelt al spelend zijn ooghandcoördinatie. Verantwoordelijk én leuk, het kan!

Formaat: 20 x 16,5 cm | gebonden | prijs: € 9,99 | isbn: 9789047700593 | nur: 228
Julia Donaldson

Auteur

Julia Donaldson

Julia Donaldson (1948) schrijft van alles voor kinderen, van liedjes voor televisieprogramma’s tot theaterstukken en kinderboeken. Met Axel Scheffler maakte ze veel beroemde prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand De Gruffalo, Het kind van de Gruffalo en Rockie.

Axel Scheffler

Illustrator

Axel Scheffler

Axel Scheffler (Hamburg, Duitsland) studeerde kunstgeschiedenis en visuele communicatie in Duitsland en Engeland. Na zijn studie begon hij te werken voor uitgeverijen. Zijn illustraties zijn internationaal een groot succes en Schefflers prentenboeken verschijnen onder meer in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Het werk van Axel Scheffler is verschillende keren geëxposeerd en werd diverse malen bekroond. De Gruffalo is zijn beroemdste creatie.Hij is ambassadeur van de liefdadigheidsorganisatie Three Peas.