Zo mooi zijn dieren

Nicola Davies

Het mooiste eerste dierenboek dat ieder kind moet krijgen

In betoverende woorden en prenten die je recht de natuur in trekken, geven Nicola Davies en Petr Horáček (Kleine muis zoekt een huis) de mooiste, meest bijzondere en fascinerende dieren gestalte. Tientallen dieren passeren de revue. We maken een wereldreis langs de giraffes, olifanten en leeuwen van de jungle, de kwallen en walvissen in de diepzee, via beverdammen en spinnenwebben belanden we bij koala’s, panda’s en vuurvliegjes… Er is zoveel te zien en zoveel om je over te verwonderen dat het is als in de echte dierenwereld: je raakt nooit uitgekeken en je wilt steeds weer terug.
Formaat: 28,8 x 26 cm | gebonden | prijs: € 19,99 | isbn: 9789047707936 | nur: 274
Nicola Davies

Auteur

Nicola Davies

Nicola Davies is zoöloog en schrijfster. Voor de BBC presenteerde zij jarenlang het dierenprogramma The Really Wild Show. Nicola schrijft voor kinderen én volwassenen.

Meer over Nicola Davies
Petr Horáček

Illustrator

Petr Horáček

Petr Horáček groeide op in Tsjecho-Slowakije en woont tegenwoordig in het Verenigd Koninkrijk. Hij is illustrator en prentenboekenmaker. Bij Lemniscaat verschenen al vele boeken van zijn hand, waaronder Het lied van de blauwe pinguïnGulzige GeitKleine Muis en de rode knikkerZo mooi zijn dieren, En de maan lachte, Kriebelbeestjes en Moppereend.

Meer over Petr Horáček
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens