Berenkriebel!

Victoria Cassanell

Een beer met berenkriebel en een bever met een schuldgevoel. Perfecte ingrediënten voor een berengoed prentenboek!

Berenkriebel: een verschrikkelijke kriebel waar je niet bij kunt. Beer heeft kriebel. BERENkriebel. Gelukkig kent hij precies de juiste boom om zich aan te krabben. Maar dan valt de boom om! Bever heeft hem omgeknaagd voor zijn dam. Wat nu? Een sprankelend verhaal over hoe vrienden elkaar helpen. die kunnen hebben: berenkriebel! Gelukkig weet Beer precies de juiste boom om zich aan te schuren. Maar als hij eindelijk aan de beurt is, valt de boom om. Bever heeft hem omgeknaagd. Bever vindt het zo vervelend voor Beer dat hij met hem op zoek gaat naar die ene, juiste boom om de berenkriebel te verhelpen. Maar dat is zo makkelijk nog niet.
Formaat: 23,1 x 28,7 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047712268 | nur: 273

Auteur & Illustrator

Victoria Cassanell

Victoria Cassanell studeerde illustratie aan de Hull School of Art and Design. Als afstudeerproject maakte ze een prentenboek waardoor ze werd aangenomen op de masteropleiding Children’s Book Illustration aan de Cambridge School of Art. Bij Lemniscaat verschenen Berenkriebel! en Pinguïnpakketje.

Meer over Victoria Cassanell
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens

Activiteiten voor thuis en in de klas

Berenkriebel!