Met de wind mee

Mireille Geus

Een prentenboek om bij weg te dromen van een gouden duo

Beertje kan niet slapen door de harde wind buiten zijn hol. Zijn moeder, zusjes en broer doen hun winterslaap, maar Beertje kruipt naar buiten. Hoe ziet het leven er daar uit? De wind pakt hem op en voert hem mee over de wereld. Beertje beleeft de meest wonderbaarlijke avonturen voor hij weer veilig in zijn bed belandt.

Een prentenboek om bij weg te dromen.

gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047713524 | nur: 273
Mireille Geus

Auteur

Mireille Geus

Mireille Geus houdt van schrijven. Van prentenboeken, boeken voor beginnende lezers en tienplus tot young adult, romans voor volwassenen en boeken over de kunst van het schrijven. Ook helpt ze als schrijfcoach nieuwe schrijvers om hun stem te vinden. Alweer twintig jaar lang haalt ze het beste uit de door haar geschapen werelden en personages en bereikt ze de harten van vele kinderen. Voor haar jeugdboek Big won ze de Gouden Griffel. Haar werk verscheen in tien landen.

Meer over Mireille Geus

Illustrator

Thé Tjong-Khing

Thé Tjong-Khing werd in een Chinese familie in het voormalige Nederlands-Indië geboren. Hij volgde de kunstacademie in Bandung en werkte vervolgens als tekenaar bij de Toonderstudio’s. Inmiddels is hij al 65 jaar striptekenaar en ruim 50 jaar kinderboekenillustrator. Hij won drie keer het Gouden Penseel en onder meer de Woutertje Pieterse Prijs en de Max Velthuijs-prijs voor zijn oeuvre.www.thetjongkhing.nlwww.thetjongkhing.nl

Meer over Thé Tjong-Khing

Activiteiten voor thuis en in de klas

Met de wind mee