Bert en Bart redden de wereld

Tjibbe Veldkamp

Bert en Bart redden de wereld

Nu in superkleureneditie met buitenaards goede extra''s

Alsof het de Zurghs zelf waren, veroverden Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer de hele wereld met hun kinderboekenweekgeschenk Bert en Bart redden de wereld.
In dit eerste verhaal over Bert en Bart ontwikkelen de onafscheidelijke broers anti-Zurgh-vernietigingswapens. Viola, hun moeder, is meer van de vredelievende, en pakt de wapens af. Maar dan landen de Zurghs....

Nadat Bert en Bart in Bert en Bart en de zoen van de zombie ternauwernood een zombielaag voorkwamen, werd de roep in een megagave full colour-uitgave van Bert en Bart redden de wereld onweerstaanbaar.

Dus nu komt-ie: met extra strip, klachtenrubriek en spreekbeurteninformatie over de Zurghs. Voor al die mensen die nog niet weten hoe je met Zurghs om moet gaan.

Formaat: 14,3 x 21,5 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047705338 | nur: 282
Tjibbe Veldkamp

Auteur

Tjibbe Veldkamp

Tjibbe Veldkamp schreef vele prentenboeken, verhalen voor jonge kinderen en jeugdromans. Bij Lemniscaat verschenen onder andere zijn prentenboeken 22 wezen en Kom uit die kraan!, die beide bekroond werden met een Zilveren Griffel, en Temmer Tom, de kolderieke avonturen van Bert en Bart (samen met Kees de Boer) en de jeugdroman Tiffany Dop, die eveneens bekroond werd met een Zilveren Griffel. Dit jaar verschijnen de prentenboeken Draken zijn niet te koop (met illustraties van Alice Hoogstad) en Maar eerst ving ik een monster (met illustraties van Kees de Boer). Tjibbe is geadopteerd door de Groningse Kinderboekhandel en Boekhandel Deurenberg in Kerkrade: daar kunnen ze je alles over hem vertellen en stap je na een bezoekje misschien wel met een gesigneerd exemplaar de deur uit!

Kees de Boer

Illustrator

Kees de Boer

Kees de Boer is illustrator en striptekenaar. Hij begon zijn stripcarrière bij Eppo en Wordt vervolgd. Inmiddels verschijnen zijn strips in allerlei verschillende tijdschriften. Sinds 1996 tekent hij ook voor kinderboeken. Van Tjibbe Veldkamp is hij hofleverancier. is illustrator en striptekenaar. Hij begon zijn stripcarrière bij Eppo en Wordt vervolgd. Inmiddels verschijnen zijn strips in allerlei verschillende tijdschriften. Sinds 1996 tekent hij ook voor kinderboeken. Van Tjibbe Veldkamp is hij hofleverancier.