Er zitten 101 voertuigen in dit boek

Rebecca Jones

Er zitten 101 voertuigen in dit boek

Ga op zoek naar 101 voertuigen in dit flap- en klapboek

Na 101 dieren, 101 zeebeesten en 101 dinosaurussen kunnen we nu met onze peuters en kleuters op zoek naar 101 voertuigen.

Denk je dat ze er nog geen 10 kunnen opnoemen? Wedden dat ze ze vrijwel allemaal kennen én kunnen ontdekken op deze fijne, kleurige kartonpagina’s?

Zoek de juiste onderkant bij de juiste bovenkant, tel en kijk of je alles kunt ontdekken. Een boek voor uren kijk- en speelplezier.

Kartonboek | prijs: € 10,99 | isbn: 9789047714118 | nur: 271

Auteur/Illustrator

Rebecca Jones

Rebecca Jones studeerde textielontwerp aan de Winchester School of Art en werkte vervolgens vijf jaar in Londen bij een modestudio voor ze naar Australië verhuisde. Daar ontwerpt ze zowel mode als huishoudelijke artikelen voor onder meer John Lewis, H&M, Victoria’s Secret en Zara.

Illustrator

Neiko Ng

Neiko Ng is een Chinese illustratrice die woont en werkt in San Francisco (VS). Daar behaalde ze aan de Academy of Art University haar Bachelor of Fine Arts. Ze illustreert kinderboeken en maakt ontwerpen voor allerlei voorwerpen: van kantoorartikelen tot stoffen. Ze werkt zowel digitaal als analoog, met gouache, waterverf, papiercollage, Adobe Illustrator, Photoshop en Flash. Er zitten 101 voertuigen in dit boek is haar eerste boek bij Lemniscaat.