Er zitten 101 voertuigen in dit boek

Neiko Ng

Ga op zoek naar 101 voertuigen in dit flap- en klapboek

Na 101 dieren, 101 zeebeesten en 101 dinosaurussen kunnen we nu met onze peuters en kleuters op zoek naar 101 voertuigen.

Denk je dat ze er nog geen 10 kunnen opnoemen? Wedden dat ze ze vrijwel allemaal kennen én kunnen ontdekken op deze fijne, kleurige kartonpagina’s?

Zoek de juiste onderkant bij de juiste bovenkant, tel en kijk of je alles kunt ontdekken. Een boek voor uren kijk- en speelplezier.

Kartonboek | prijs: € 12,99 | isbn: 9789047714118 | nur: 271

Auteur & Illustrator

Neiko Ng

Neiko Ng is een Chinese illustratrice die woont en werkt in San Francisco (VS). Daar behaalde ze aan de Academy of Art University haar Bachelor of Fine Arts. Ze illustreert kinderboeken en maakt ontwerpen voor allerlei voorwerpen: van kantoorartikelen tot stoffen. Ze werkt zowel digitaal als analoog, met gouache, waterverf, papiercollage, Adobe Illustrator, Photoshop en Flash. Er zitten 101 voertuigen in dit boek is haar eerste boek bij Lemniscaat.

Meer over Neiko Ng
Johanna Rijnbergen

Vertaler

Johanna Rijnbergen

Johanna Rijnbergen (6 juni 1993) studeerde Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam. Ze specialiseerde zich in de cultuur rond het fin de siècle en studeerde af op de vriendschappen tussen de schilders van de Haagse School en de Amsterdamse school met de Tachtigers. Met een groep jaargenoten richtte ze Noodlot op, een literaire cirkel waarbij gezamenlijk wordt gegeten, gedronken en over literatuur wordt gesproken, geheel in stijl van het fin de siècle (de foto bij deze biografie is haar profielfoto voor Noodlot). Al tijdens haar studie werkte Johanna als proeflezer voor diverse literaire uitgeverijen. Inmiddels is ze fulltime corrector, persklaarmaker en vertaler. Ze werkt het liefst van laat op de middag tot diep in de nacht. Als ze vastzit met een vertaling loopt ze het liefst door nachtelijk Amsterdam om haar hoofd vrij te maken en nieuwe inspiratie op te doen. Ze woont in Amsterdam met haar twee katten: Frederik en Louis.

Meer over Johanna Rijnbergen