Gaggetje

Mary Murphy

Een vrolijk flap- en klapboek met boerderijdieren

Krokofant was direct bij verschijnen een hit. Dat is ook niet zo gek: de vrolijke kleuren en stevige lijnen van de dieren van Mary Murphy nodigen uit om de mooiste creaties te maken.

Na de dieren uit de jungle zijn in Gaggetje de boerderijdieren aan de beurt om de grappigste wezens van te maken. Flap en klap en zie hoe ze ontstaan. Is het kammetje het liefste, of toch het pulfje? Zou je een kuilen in de tuin willen? Of een binsje misschien? Over één ding zullen alle kinderen het eens zijn: het allerleukste dier is de poeppy. Die naam zullen ze niet uit kunnen spreken zonder in lachten uit te barsten.
Formaat: 22 x 22 cm | Kartonboek | prijs: € 9,99 | isbn: 9789047708155 | nur: 271
Mary Murphy

Auteur & Illustrator

Mary Murphy

De Ierse Mary Murphy studeerde Illustratie en Ontwerp in Dublin. Ze werkt als freelance illustrator voor ontwerp- en reclamebureaus en maakt daarnaast haar eigen prentenboeken voor een jong publiek. Haar boeken kenmerken zich door vette, stevige lijnen, felle kleuren en opvallende (dieren)personages. Krokofant is haar eerste boek bij Lemniscaat.

Meer over Mary Murphy
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens