Hap!

Carl Hiaasen

Een hilarische, van actie stuiterende overlevingstocht in de woeste natuur van Florida

Mickey, de vader van Wahoo, is dierenworstelaar - een soort Steve Irwin. De familie kan wel wat geld gebruiken, dus als ze worden gevraagd om mee te werken aan een realitysurvivalserie voor televisie, happen ze toe. Maar ze weten nog niet wat een ijdele, egoïstische, zichzelf overschattende vent de presentator is. En die zorgt voor de nodige problemen: hij wil echte wilde dieren gebruiken voor zijn stunts. Dus moet Mickey hem redden als hij op een krokodil is gesprongen, wordt gebeten door een waterslang en als zijn tong eraf wordt gebeten door een vleermuis... Wanneer hij vervolgens ook nog in de wildernis verdwijnt, moeten de anderen naar hem op zoek.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft zich ook nog een meisje bij het gezelschap aangesloten dat door haar gewelddadige vader wordt achterna gezeten. Dat kan alleen maar een wilde chaos worden.

Voor alle liefhebbers van Freek in het wild, survivalprogramma's en voor andere  leunstoelavonturiers.

Formaat: 14,3 x 21,5 cm | gebonden | prijs: € 16,99 | isbn: 9789047705512 | nur: 283
Carl Hiaasen

Auteur

Carl Hiaasen

Carl Hiaasen schrijft verhalen over Florida sinds zijn vader hem op zesjarige leeftijd een typemachine cadeau gaf. Destijds waren het verhalen over voetbal voor zijn vriendjes, tegenwoordig schrijft Hiaasen al bijna dertig jaar lang colums voor de Miami Herald en is hij de auteur van vele bestsellers voor volwassenen. Uil is zijn eerste kinderboek; het is geschreven in dezelfde humoristische stijl die zijn romans voor volwassenen hun enorme populariteit heeft bezorgd. Het boek is een groot succes in Amerika en staat op de tweede plaats op de ‘Children's Best Sellers List' van The New York Times Book Review. Er verschijnen vertalingen in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Meer over Carl Hiaasen

Vertaler

Tjalling Bos

Meer over Tjalling Bos