Het Bontebeestenhotel

Stefan Wolters

Maak kennis met gekke gasten en merkwaardige medewerkers!

Dit wonderlijke hotel zit van onder tot boven vol met een bonte verzameling dieren. Sommige dieren werken er. Weer andere zijn er te gast. En sommige verblijven er al een hele tijd. Ze komen van overal over de wereld. Mensen zie je er eigenlijk niet. Hooguit af en toe een vreemde vogel, of een zwart schaap. Soms een vreemde eend in de bijt, een sloddervos of misschien een rare snoeshaan.

Er is van alles te zien in het Bontebeestenhotel. Wat denk je van de Draaideurdobermanns, die je welkom heten in het hotel? De Garderobegorilla, die zo van roze houdt en het liefst de jasjes van alle bezoekers past? De Badkamerbaviaan, die uren met zijn badeendjes speelt?

Neem plaats aan tafel in het restaurant en laat je bestelling opnemen door de Restaurantraven, of doe een drankje aan de bar bij de Barbarbeel. Terwijl de Keukenkaaiman je diner klaarmaakt, kun je genieten van de stand-upcomedy van de Hi-Ha-Hyena – of van de aanblik van een van de andere harige hotelgasten en merkwaardige medewerkers!

Eén ding is zeker: je hoeft je nooit te vervelen in het Bontebeestenhotel.

Formaat: 28,8 x 24,5 cm | gebonden | prijs: € 17,99 | isbn: 9789047716341 | nur: 281
Stefan Wolters

Auteur

Stefan Wolters

Stefan Wolters is schrijver, illustrator en beeldend kunstenaar. Samen met Yvon van Oel is hij eigenaar van de Haagse kinderboekwinkel Alice in Wonderland. Naast boeken maakt kindertheatervoorstellingen en speelt hij poppenkast. Het Bontebeestenhotel – ook een samenwerking met Yvon van Oel – is zijn eerste boek bij Lemniscaat.

Meer over Stefan Wolters
Yvon van Oel

Illustrator

Yvon van Oel

Yvon van Oel studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze schildert het liefst over de natuur en maakt grote dierenportretten. Samen met haar partner heeft ze de Haagse Kinderboekwinkel Alice in Wonderland. Ze woont in Voorburg en heeft een dochter en een zoon. Vergeet je knuffels niet! is haar debuut.

Meer over Yvon van Oel