Het Eikenbosverhalen Stickerdoeboek

Julia Donaldson

Om uren te spelen met de karakters uit de Eikenbosverhalen

De klassieke verhalen uit het Eikenbos zijn geliefd bijeen groot publiek. Talloze kinderen hebben al vriendschap gesloten met Vos, Varken, Beer en Konijn. En nu kunnen ze ook met elkaar spelen!

In Het Eikenbosverhalen Stickerdoeboek zitten niet alleen meer dan veertig herbruikbare stickers waarmee je je eigen verhalen kunt spelen, maar ook kleurplaten, spelletjes, puzzels en nog veel meer.

Het gouden duo Donaldson en Scheffler - wereldberoemd door de Gruffalo - maakt met dit doeboek ieder vrij uurtje tot een feest. Ideaal voor op vakantie! 

Formaat: 21,6 x 27 cm | paperback | prijs: € 10,99 | isbn: 9789047708346 | nur: 228
Julia Donaldson

Auteur

Julia Donaldson

Julia Donaldson (1948) schrijft van alles voor kinderen, van liedjes voor televisieprogramma’s tot theaterstukken en kinderboeken. Met Axel Scheffler maakte ze veel beroemde prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand De Gruffalo, Het kind van de Gruffalo en Rockie.

Meer over Julia Donaldson
Axel Scheffler

Illustrator

Axel Scheffler

Axel Scheffler (Hamburg, Duitsland) studeerde kunstgeschiedenis en visuele communicatie in Duitsland en Engeland. Na zijn studie begon hij te werken voor uitgeverijen. Zijn illustraties zijn internationaal een groot succes en Schefflers prentenboeken verschijnen onder meer in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Het werk van Axel Scheffler is verschillende keren geëxposeerd en werd diverse malen bekroond. De Gruffalo is zijn beroemdste creatie.Hij is ambassadeur van de liefdadigheidsorganisatie Three Peas.

Meer over Axel Scheffler
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens