De Gruffalo in het Antwerps van Tourist LeMC

Julia Donaldson

De Gruffalo in het Antwerps van Tourist LeMC

Ne gruffalò? Was da vör een beesje? De vos, den uil en de slang ebben nog nooit van em gehoord. Alleen muis wet oe dat em der precies uittzie. Mor dat em er in ’t echt eentje zou tegenkomen, dat had muis toch ni verwacht.
gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047713203 | nur: 273
Julia Donaldson

Auteur

Julia Donaldson

Julia Donaldson (1948) schrijft van alles voor kinderen, van liedjes voor televisieprogramma’s tot theaterstukken en kinderboeken. Met Axel Scheffler maakte ze veel beroemde prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand De Gruffalo, Het kind van de Gruffalo en Rockie.

Meer over Julia Donaldson
Axel Scheffler

Illustrator

Axel Scheffler

Axel Scheffler (Hamburg, Duitsland) studeerde kunstgeschiedenis en visuele communicatie in Duitsland en Engeland. Na zijn studie begon hij te werken voor uitgeverijen. Zijn illustraties zijn internationaal een groot succes en Schefflers prentenboeken verschijnen onder meer in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Het werk van Axel Scheffler is verschillende keren geëxposeerd en werd diverse malen bekroond. De Gruffalo is zijn beroemdste creatie.Hij is ambassadeur van de liefdadigheidsorganisatie Three Peas.

Meer over Axel Scheffler

Vertaler

Tourist Le Mc

Meer over Tourist Le Mc