De Maan is overal dezelfde

Sacha Heemels

Laat je betoveren door het verhaal van de ijsbeer en de maan

Wat als je noodgedwongen alles wat je kent moet achterlaten? Het overkomt Luna. Samen met haar moeder verlaat ze de Noordpool, op zoek naar eten. Onderweg is alles vreemd en eng, zoals het donkere bos waarin ze terechtkomen. Maar geleidelijk aan wordt het bos opener en lichter.
Dan ziet Luna plotseling iets prachtigs in de lucht. Iets dat haar geruststelt en doet denken aan thuis. Want waar je ook bent: de maan is altijd dezelfde.

Een verhaal over heimwee, over ver weg zijn van huis en hoe fijn het dan is om iets te zien dat je kent. Met prachtige, verfijnde waterverfillustraties van Sacha Heemels die een ijsbeertje tekent dat je onmiddellijk in je armen wilt sluiten.
Een boek om nooit meer los te laten.

Formaat: 26,3 x 22,0 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047715894 | nur: 273
Sacha Heemels

Auteur

Sacha Heemels

Sacha Heemels tekent al zolang ze zich kan herinneren. Ze komt uit een artiestenfamilie, dus de keuze voor de kunstacademie kwam niet uit de lucht vallen. Toch sloeg ze een ander pad in: in plaats van illustratie focuste ze zich op textieldesign. In coronatijd herontdekte ze haar liefde voor het schilderen. Haar affiniteit met prentenboeken vormde daarmee een gouden combinatie. Ze besloot de sprong te wagen en stuurde haar werk op voor de illustratiewedstrijd Picture This!, die ze won, met De maan is overal dezelfde als prachtig resultaat.

Meer over Sacha Heemels

Activiteiten voor thuis en in de klas

De Maan is overal dezelfde

Kleurplaten

Kleurplaten bij dit boek

De Maan is overal dezelfde