Op zoek

Victoria Muller

De fijnste plek is bij je vrienden

Vos woont al zijn hele leven in het bos. Op een dag besluit hij dat hij toe is aan iets anders: hij trekt de wijde wereld in, op zoek naar een mooie plek. Onderweg ontdekt hij dat hij niet de enige is die naar verandering verlangt. Maar hoeven Vos en zijn vrienden eigenlijk wel zo ver weg te gaan?

Een prentenboek om stil te staan bij hoe mooi het hier en nu kan zijn – en hoe fijn het is met vrienden om je heen.


Formaat: 25,7 x 23,8 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047714774 | nur: 273
Victoria Muller

Auteur

Victoria Muller

Victoria Muller groeide op op een boerderij in de Oostenrijkse bergen. Door haar interesse voor literatuur en alles wat oud en een beetje stoffig is, besloot ze geschiedenis en Duits in Graz te studeren. Naast het studeren werkte ze in een middeleeuws kasteel, verzorgde ze koeien in Zwitserland en hielp ze mee bij een archeologische opgraving in Schotland. Ergens onderweg vond ze haar passie: verhalen. En de liefde, want daarvoor verhuisde ze naar Nederland, en zo kwam haar prentenboekendebuut bij Lemniscaat terecht.

Meer over Victoria Muller
Evelien Jagtman

Illustrator

Evelien Jagtman

Evelien Jagtman studeerde geneeskunde, deed een minor journalistiek, werkte bij een medisch tijdschrift en begon daarna aan een opleiding tot dermatoloog. Maar eigenlijk droomde ze van iets anders. Ze stopte dus met haar studie, volgde lessen aan de kunstacademie en een opleiding grafische vormgeving. Nu is ze illustrator, vormgever en gelukkig.

Meer over Evelien Jagtman

Activiteiten voor thuis en in de klas

Op zoek