Ik zie, ik zie... Puzzelboek

Julia Donaldson

Een heerlijk puzzelboek van De Gruffalo voor de dreumes.

De vijf puzzeltjes in Ik zie, ik zie… tellen elk vier stukken. Maar hierin leert de kleine kijken naar details. Al puzzelend gaat hij op zoek naar een groene kikker, een gele vlinder, een rode eekhoorn, een blauwe libel en een bruin nootje!

Wat wil je als ouder nog meer? Een mooi product, een blij kind én de kleine ontwikkelt al spelend zijn ooghandcoördinatie. Verantwoordelijk én leuk, het kan!

Formaat: 18 x 18 cm | Kartonboek | prijs: € 9,99 | isbn: 9789047704195 | nur: 228
Julia Donaldson

Auteur

Julia Donaldson

Julia Donaldson (1948) schrijft van alles voor kinderen, van liedjes voor televisieprogramma’s tot theaterstukken en kinderboeken. Met Axel Scheffler maakte ze veel beroemde prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand De Gruffalo, Het kind van de Gruffalo en Rockie.

Meer over Julia Donaldson
Axel Scheffler

Illustrator

Axel Scheffler

Axel Scheffler (Hamburg, Duitsland) studeerde kunstgeschiedenis en visuele communicatie in Duitsland en Engeland. Na zijn studie begon hij te werken voor uitgeverijen. Zijn illustraties zijn internationaal een groot succes en Schefflers prentenboeken verschijnen onder meer in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Het werk van Axel Scheffler is verschillende keren geëxposeerd en werd diverse malen bekroond. De Gruffalo is zijn beroemdste creatie.Hij is ambassadeur van de liefdadigheidsorganisatie Three Peas.

Meer over Axel Scheffler
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens