Kalm aan

Rachel Williams

Ontdek vijftig natuurwonderen om je heen

Overal om ons heen vinden wonderen plaats in de natuur. Elke dag, ieder uur, verandert er van alles op sprookjesachtige wijze. Het gebeurt vlak voor je ogen. Maar toch zie je het vaak niet… Ontdek 50 natuurverwonderverhalen. Kijk hoe ze zich voor je ontvouwen. Ga dan naar buiten en ontdek wat er allemaal om je heen gebeurt, als je kalm aan doet.
Formaat: 29,7 x 24,2 cm | gebonden | prijs: € 19,99 | isbn: 9789047712695 | nur: 223

Auteur

Rachel Williams

Rachel Williams studeerde literatuur en werd vervolgens redacteur, uitgever én schrijfster van kinderboeken. Haar boek Kalm aan... werd een internationale bestseller. Inmiddels zijn er meerdere boeken in de reeks verschenen.

Meer over Rachel Williams
Freya Hartas

Illustrator

Freya Hartas

Freya Hartas studeerde cum laude af aan de illustratieopleiding van de universiteit van Falmouth. In datzelfde jaar won ze de Lemniscaat Illustratiewedstrijd. Al tijdens haar studie won ze de Roald Dahl Funny Prize voor haar illustratiewerk. Ze woont in Somerset, in Engeland.

Meer over Freya Hartas
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens