Kan Dr.Proktor kerstmis redden?

Jo Nesbo

Eindelijk! Een nieuwe, heerlijk humorvolle Dr. Proktor!

De verschrikkelijke zakenman Thrane heeft de rechten op het kerstfeest gekocht. Wie kerst wil vieren, moet eerst voor meer dan tienduizend kronen aan cadeautjes in een van zijn warenhuizen kopen. Miljoenen kinderen over de hele wereld lopen het risico nooit meer kerstcadeautjes te krijgen.

Dat klinkt als een taak voor doktor Proktor. Samen met Bulle en Lise gaat hij op zoek naar de Kerstman om het kerstfeest te redden. Alles wat ze nodig hebben is een slee, vliegende rendieren, wat tijdzeep en natuurlijk schetenpoeder…
Dat wordt weer een kolderiek, spannend en vrolijk avontuur. Laat dat maar aan doktor Proktor over!

gebonden | prijs: € 17,99 | isbn: 9789047709961 | nur: 282
Jo Nesbo

Auteur

Jo Nesbo

Jo Nesbø (Oslo, 1960) is de meest succesvolle thrillerauteur van Noorwegen. Hij won al diverse prijzen voor zijn romans, die in meer dan twintig talen worden uitgegeven. Naast schrijver is hij voormalig profvoetballer, beurshandelaar, componist, wereldreiziger en zanger van de Noorse rockband Di Derre. Bij Lemniscaat verschenen al vier boeken over Doktor Proktor.

Meer over Jo Nesbo
Georgien Overwater

Illustrator

Georgien Overwater

Georgien Overwater (1958) studeerde aan de kunstacademie van Arnhem en illustreerde al veel kinderboeken in binnen- en buitenland. Voor Lemniscaat illustreerde ze de Dr. Proktor-boeken over doktor Proktor en Munkel Trog.

Meer over Georgien Overwater

Vertaler

Femke Blekkingh-Muller

Meer over Femke Blekkingh-Muller