Liefde is…

Lily Murray

Liefde is... dit boek aan iemand geven

Het allermooiste cadeau voor Valentijn en alle andere dagen dat je van iemand houdt.

Liefde is OPVALLEND, als een pauw die trots zijn schitterende veren uitwaaiert, zodat iedereen hem kan bewonderen.
Maar soms zingt de liefde een zachter lied, lieflijk als vogels bij het vallen van de avond, maar net zo krachtig.

Dit prachtige boek viert de liefde in al haar verschillende vormen aan de hand van dieren. Van de sterke band tussen ouders en hun kinderen tot de liefde voor jezelf. Sarah Maycock legt in haar sprekende en tedere illustraties alle emoties haarfijn vast in een paar inktlijnen.


Formaat: 24,2 x 30,5 cm | gebonden | prijs: € 15,99 | isbn: 9789047714804 | nur: 273

Auteur

Lily Murray

Lily Murray groeide op zonder veel mensen om zich heen. Ze bracht het grootste deel van haar tijd door met praten met dieren en verhalen verzinnen. Als volwassene doet ze dat nog steeds. Ze schrijft nu boeken voor kinderen, zowel fictie als non-fictie.

Meer over Lily Murray

Illustrator

Sarah Maycock

Sarah Maycock studeerde illustratie aan Kingston University. In 2018 kreeg ze de opdracht om een reeks illustraties te maken voor de walvistentoonstelling 2018 in het Natural History Museum in Londen. Ze leerde zichzelf dieren tekenen door naar natuurdocumentaires te kijken. Sarah woont in Hastings, Verenigd Koninkrijk.

Meer over Sarah Maycock
Steven Blaas

Vertaler

Steven Blaas

Steven Blaas (3 maart 1986) werkt als boswachter natuurbeheer in de Veluwezoom. Hij volgde de opleiding Bos- en Natuurbeheer, naar eigen zeggen omdat hij niet kon kiezen tussen alle mogelijke natuuropleidingen. Toen zijn vrouw voor de eerste keer zwanger werd, inmiddels dertien jaar geleden, begon hij natuurboeken voor kinderen te verzamelen. Daarin kwam hij zoveel fouten tegen dat hij zich bij verschillende uitgevers aanmeldde als corrector voor natuurboeken. Bij Lemniscaat is hij inmiddels de vaste vertaler van de titels in de imprint Lemniscaat Natuurlijk! Als hij niet vertaalt of werkt, is hij met zijn zoons Johan en Willem te vinden op de Posbank, waar ze wandelen, hutten bouwen, bomen klimmen en andere avonturen beleven. Volgens Steven is de Posbank de mooiste plek op aarde. Steven Blaas woont met zijn vrouw en twee zoons in Dieren.

Meer over Steven Blaas