Meneer Boe!

Joyce Dunbar

Een prachtig en ontroerend prentenboek van de makers van Moppereend

De ondeugende, speelse kat Meneer Boe doet niets liever dan iedereen altijd laten schrikken. Het hele jaar rond. Tot hij op een dag wakker wordt en merkt dat hij niet meer zo speels is als vroeger.
Maar dan heeft zijn baasje een verrassing voor hem.

Formaat: 24,5 x 27 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047712756 | nur: 273
Joyce Dunbar

Auteur

Joyce Dunbar

Joyce Dunbar heeft al meer dan zeventig boeken gepubliceerd, vooral voor kinderen. Ze is de moeder van illustratrice Polly Dunbar, die bij Lemniscaat Pinguïn uitgaf. Het prentenboek Moppereend, dat Joyce Dunbar samen met Petr Horáček maakte, werd Prentenboek van het Jaar bij de Voorleesdagen van 2020.www.joycedunbar.com

Meer over Joyce Dunbar
Petr Horáček

Illustrator

Petr Horáček

Petr Horáček groeide op in Tsjecho-Slowakije en woont tegenwoordig in het Verenigd Koninkrijk. Hij is illustrator en prentenboekenmaker. Bij Lemniscaat verschenen al vele boeken van zijn hand, waaronder Het lied van de blauwe pinguïnGulzige GeitKleine Muis en de rode knikkerZo mooi zijn dieren, En de maan lachte, Kriebelbeestjes en Moppereend.

Meer over Petr Horáček
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens