Mijn eerste natuurboek

Camilla de la Bedoyere

De vrolijkste eerste kennismaking met de natuur

Schitterende platen – kleurige collages en de fijnste schilderingen – nodigen uit om uren te kijken in dit natuurboek voor beginners. De wonderen van de natuur spatten van de pagina’s af – en wie meer wil weten over waar hij naar kijkt, krijgt in eenvoudige bewoordingen van alles uitgelegd. Van kriebelbeestjes tot de grootste roofdieren. Onder de grond en in de lucht. Bomen, planten en zaadjes. Huizen, holen en nesten. Zee, tuin en jungle. Alle aspecten die je kent – en die waar je nog nooit aan hebt gedacht – komen aan bod in dit uiterst rijke boek.

En met de platen van Jane Newland en de woorden van Camille de la Bedoyere ga je vervolgens de tuin in – of naar de dierentuin  – of op wereldreis, om die prachtige wereld die zij schetsen in het echt te zien.

Formaat: 33,8 x 22 cm | gebonden | prijs: € 16,99 | isbn: 9789047710912 | nur: 223

Auteur

Camilla de la Bedoyere

Camilla de la Bedoyere heeft al meer dan tweehonderd titels op haar naam staan, voor zowel kinderen als volwassenen. Het liefst schrijft ze creatieve non-fictie. Ze is onder meer fellow van de Zoological Society in Londen en reist veel om dieren in het wild te bestuderen. www.camilladelabedoyere.co.uk

Meer over Camilla de la Bedoyere
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens