Soms als ik een vlinder zie

Boudewijn de Groot

Liedjes voor alle leeftijden

De nieuwste liedjes van Boudewijn de Groot en Jaco van der Steen lezen en luisteren als gedichten. Als miniverhalen, over de kat Schaduw, de muis en de mediterende uil, de giraf die bang is om zijn nek te breken en de zebra die zomaar midden op straat ligt, om er maar een paar te noemen.

Mark Janssen maakte er prenten bij waar je steeds opnieuw wilt induiken en vanzelf van gaat meezingen, terwijl je je onderdompelt in de muziek van Boudewijn de Groot en zijn vrienden. De eerste druk – een limited edition van drieduizend exemplaren – is voorzien van cd, een echt collector’s item dus. Wees er snel bij, want op is op!

De daaropvolgende drukken bevatten voor in het boek een qr-code naar de playlist op Spotify (die staat natuurlijk óók in de eerste druk).

Formaat: 33,4 x 25,0 cm | gebonden | prijs: € 18,99 | isbn: 9789047714927 | nur: 275

Auteur

Boudewijn de Groot

Meer over Boudewijn de Groot
Jaco van der Steen

Auteur

Jaco van der Steen

Jaco van der Steen is zanger, muzikale duizendpoot en songwriter/producer. Hij speelde 14 jaar lang met The Dutch Eagles en sinds 2019 met zijn eigen band The Dashboard Danglers, waarvoor hij ook samen met Boudewijn de Groot de muziek schrijft. Jaco maakte eerder voor Lemniscaat muziek en een hoorspel bij het boek 'Feestmaal van de koning' van Marlies Verhelst en was als producer betrokken bij het luisterboek 'Op een grote paddenstoel' en 'Alles in de wind' van Mies van Hout. Nu is hij als componist en muzikant ook betrokken bij het liedjesprentenboek 'Soms als ik een vlinder zie' met Boudewijn de Groot en Mark Janssen.

Meer over Jaco van der Steen
Mark Janssen

Illustrator

Mark Janssen

Mark Janssen studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. Hij illustreert voor zowel kinderen als volwassenen en werkte al aan meer dan vijfhonderd boeken mee. Bij Lemniscaat verschenen onder meer zijn eigen prentenboeken Niets gebeurd, Dino’s bestaan niet, het prachtige Eiland en Stop! Monsters!

Meer over Mark Janssen

Activiteiten voor thuis en in de klas

Soms als ik een vlinder zie