Soms als ik een vlinder zie

Boudewijn BdG Management

Soms als ik een vlinder zie

Liedjes voor alle leeftijden

De nieuwste liedjes van Boudewijn de Groot en Jaco van der Steen lezen en luisteren als gedichten. Als miniverhalen, over de kat Schaduw, de muis en de mediterende uil, de giraf die bang is om zijn nek te breken en de zebra die zomaar midden op straat ligt, om er maar een paar te noemen.

Mark Janssen maakte er prenten bij waar je steeds opnieuw wilt induiken en vanzelf van gaat meezingen, terwijl je je onderdompelt in de muziek van Boudewijn de Groot en zijn vrienden. De eerste druk – een limited edition van drieduizend exemplaren – is voorzien van cd, een echt collector’s item dus. Wees er snel bij, want op is op!

De daaropvolgende drukken bevatten voor in het boek een qr-code naar de playlist op Spotify (die staat natuurlijk óók in de eerste druk).

Formaat: 22,4 x 28,7 cm | gebonden | prijs: € 21,49 | isbn: 9789047714644 | nur: 275
Boudewijn BdG Management

Auteur

Boudewijn BdG Management

Boudewijn de Groot, zanger, songwriter, muziekproducent en acteur, behoeft geen introductie: zijn muziek behoort al decennia tot het dna van Nederland. Na jarenlang met Lennaert Nijgh nummers te hebben geschreven, is inmiddels het duo De Groot & Van der Steen een gouden combinatie. 

Mark Janssen

Illustrator

Mark Janssen

Mark Janssen studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. Hij illustreert voor zowel kinderen als volwassenen en werkte al aan meer dan vijfhonderd boeken mee. Bij Lemniscaat verschenen onder meer zijn eigen prentenboeken Niets gebeurd, Dino’s bestaan niet, het prachtige Eiland en Stop! Monsters!