Altijd dichtbij

Mark Janssen

Mark Janssen verrast opnieuw...

Oma is er niet meer…

Wat doe je met een gemis dat alleen maar groter wordt als je probeert minder te missen?

Ze had gezegd:
‘Als je je verdrietig voelt
omdat ik er niet meer ben,
juist dan ben ik heel dicht bij je.’

Dan kom je er langzaam, beetje bij beetje, achter dat degene van wie je houdt nooit echt weg is. Dat je overal tekenen kunt zien van de liefde, de aandacht, de aanwezigheid van die ene die lijfelijk niet meer aanwezig is – maar toch altijd dichtbij.

In schitterend gedetailleerde zwart-wittekeningen die zijn geïnspireerd door zijn bezoeken aan Nepal, verbeeldt Mark Janssen een wereld waarin een vlinder, een vis, een aapje en andere kleine tekens de verschijning zijn van de grootmoeder die gemist wordt. Een verhaal dat ontroerend is in zijn schoonheid, zijn eenvoud en zijn taal. Een boek dat troost en hoop brengt voor jong en oud. Mark Janssen verrast opnieuw…

Speciaal voor de Mark Janssen-fans – en die zijn met velen – verschijnt zijn nieuwe boek Altijd dichtbij in niet één, maar twee verschillende uitgaven. Naast de reguliere editie is ook deze bijzondere luxe-editie verkrijgbaar. Een verhaal dat zo uitzonderlijk is, verdient immers uitzonderlijke aandacht!
In deze luxe-editie zijn de avonturen van Babu op groot formaat en zo in nog meer detail te volgen. Over alles is nagedacht: van de prachtige linnen kaft tot het speciale drukwerk. Een boek dat een kunstwerk op zich is – en niet mag ontbreken in ieders boekenkast.
gebonden | prijs: € 29,99 | isbn: 9789047713098 | nur: 273
Mark Janssen

Auteur & Illustrator

Mark Janssen

Mark Janssen studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. Hij illustreert voor zowel kinderen als volwassenen en werkte al aan meer dan vijfhonderd boeken mee. Bij Lemniscaat verschenen onder meer zijn eigen prentenboeken Niets gebeurd, Dino’s bestaan niet, het prachtige Eiland en Stop! Monsters!

Meer over Mark Janssen

Activiteiten voor thuis en in de klas

Altijd dichtbij

Kleurplaten

Kleurplaten bij dit boek

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij