Niets gebeurd

Mark Janssen

Een ode aan de oneindige verbeelding van ieder kind

Het is avond. Saar en Niek zitten in de schemering enoverpeinzen hun saaie dag. Er is namelijk niets gebeurd. Nouja, niets...

Niek heeft wel een handstand gedaan,heeft wat gezwommen en is even gaan zitten, en Saar zag onder meer een vlinder en gleed van een glijbaan. Maar niets bijzónders.

Hier komt de magie van de fantasiewereld vankinderen naar boven - door Mark Janssen op een droomachtige wijze verbeeld. Want die handstand vond plaats op het hoofd van een tijger. Niek rustte uit op de neus van een grote draak en zwom met kleurige vissen. En Saar gleed van een olifantenslurf en zag de vlinder terwijl ze tussen de allerknuffeligste beren stond.

Met Saar en Niek glijd je terug de wereld in waar jezelf vroeger ook met leeuwen naar huis liep en hoger zong dan de kleurigste tropische vogels. Een onmisbaar vrolijk boek voor ieder kind dat sprankelt van fantasie en voor wie de grenzen van droom en werkelijkheid dagelijks vervagen. En voor iedere ouder die dat herkent.

  • Gebonden Formaat: 24,5 x 29,7 cm Prijs: € 16,99 ISBN: 9789047708568 Nur: 273
  • Gebonden Formaat: 21 x 25 cm Prijs: € 5,00 ISBN: 9781788070119 Nur: 273
Mark Janssen

Auteur & Illustrator

Mark Janssen

Mark Janssen studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. Hij illustreert voor zowel kinderen als volwassenen en werkte al aan meer dan vijfhonderd boeken mee. Bij Lemniscaat verschenen onder meer zijn eigen prentenboeken Niets gebeurd, Dino’s bestaan niet, het prachtige Eiland en Stop! Monsters!

Meer over Mark Janssen

Activiteiten voor thuis en in de klas

Niets gebeurd

Media