De twaalf kerstdagen

Rachel Piercey

Een kerstzoekboek dat je het hele jaar tevoorschijn kunt halen!

Het is Kerstmis in het Bijzondere Bos van Beer. Ga je mee?

Kun jij alles vinden wat de Kerstman voor Beer heeft meegebracht?

Twaalf boeiende boeken...

Elf lichte lantaarns...

Tien bevroren ballen...

Negen schaatsers samen...

Acht muzikanten...

Zeven kloeke kegels...

Zes draaiende dansers...

Vijf gouden sterren...

Viermaal een uil...

Drie vleermuizen...

Twee vogelkunstenaars...

en een kerstvogel en die zingt blij...

Zing mee met het lied op Spotify en andere muziekkanalen.

Formaat: 16,7 x 18 cm | Kartonboek | prijs: € 12,99 | isbn: 9789047714385 | nur: 271

Auteur

Rachel Piercey

Rachel Piercey studeerde Engelse literatuur in Oxford, waar ze de Newdigate Prize voor het beste Engelse gedicht won. Ze is dichter, redacteur én kinderboekenauteur. Met haar gedichten voor kinderen wil ze haar liefde voor taal en verhalen overdragen. Vorig jaar verscheen Bezoek het Bijzondere Bos van Beer bij Lemniscaat.

Meer over Rachel Piercey
Freya Hartas

Illustrator

Freya Hartas

Freya Hartas studeerde cum laude af aan de illustratieopleiding van de universiteit van Falmouth. In datzelfde jaar won ze de Lemniscaat Illustratiewedstrijd. Al tijdens haar studie won ze de Roald Dahl Funny Prize voor haar illustratiewerk. Ze woont in Somerset, in Engeland.

Meer over Freya Hartas
Johanna Rijnbergen

Vertaler

Johanna Rijnbergen

Johanna Rijnbergen (6 juni 1993) studeerde Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam. Ze specialiseerde zich in de cultuur rond het fin de siècle en studeerde af op de vriendschappen tussen de schilders van de Haagse School en de Amsterdamse school met de Tachtigers. Met een groep jaargenoten richtte ze Noodlot op, een literaire cirkel waarbij gezamenlijk wordt gegeten, gedronken en over literatuur wordt gesproken, geheel in stijl van het fin de siècle (de foto bij deze biografie is haar profielfoto voor Noodlot). Al tijdens haar studie werkte Johanna als proeflezer voor diverse literaire uitgeverijen. Inmiddels is ze fulltime corrector, persklaarmaker en vertaler. Ze werkt het liefst van laat op de middag tot diep in de nacht. Als ze vastzit met een vertaling loopt ze het liefst door nachtelijk Amsterdam om haar hoofd vrij te maken en nieuwe inspiratie op te doen. Ze woont in Amsterdam met haar twee katten: Frederik en Louis.

Meer over Johanna Rijnbergen

Activiteiten voor thuis en in de klas

De twaalf kerstdagen