Een Snufje magie

Lucas Eden

Jula ontdekt een boek dat niemand kan lezen… behalve zij

Het stadje waar de twaalfjarige Jula woont, wordt in de zomervakantie dagelijks overspoeld door toeristen. Haar ouders, die een boekwinkel runnen, kunnen dus niet op vakantie. Maar Jula vindt dat geen probleem, want haar beste vriend Ben blijft ook thuis. Ze helpt hem vaak in de bakkerij van zijn vader.
Op een dag krijgt Jula een oud boek in handen, waardoor ze ontdekt dat ze anders is dan andere kinderen. Ze kan toveren! Nou ja… ze kan voorlopig peper, zout en suiker maken.
Ben heeft ondertussen iets anders aan zijn hoofd. Het lijkt wel of iemand de baan van zijn moeder op de toeristische stoomboot probeert te saboteren.
Wat is er aan de hand? Ben en Jula gaan op onderzoek uit.

Formaat: 22,2 x 15,1 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047716334 | nur: 283
Lucas Eden

Auteur

Lucas Eden

Lucas Eden werd geboren in Utrecht, maar verhuisde al op jonge leeftijd met zijn Nederlandse moeder en Engelse vader naar Engeland. Hij woont in Cornwall, waar hij meester is van de achtste groep op een basisschool. Voor zijn leerlingen bakt hij elke vrijdag een nieuw soort koekjes. Als hij niet lesgeeft, bakt of schrijft, kun je hem aan de kust op zijn surfplank vinden. Een snufje magie is zijn debuut.

Meer over Lucas Eden
Eveline Verburg

Illustrator

Eveline Verburg

Meer over Eveline Verburg