Ik neem je mee

Linde Faas

Te mooi voor woorden!

Linde Faas, meesteres van de humoristische tekening, verbaast, verrast en betovert met haar eerste eigen prentenboek Ik neem je mee.

Een meisje komt met een ballon, tekenpapier en potloden de slaapkamer van een jongetje binnenlopen. Is hij net wakker? Houdt hij een pyjamadagje? Is hij ziek? Dat mag je helemaal zelf bedenken in dit woordeloze prentenboek… Laat je verbeeldingsvermogen je leiden, terwijl de kinderen de wereld worden overgedragen door de grote ballon en hun fantasie, langs tropische vogels en winterlandschappen vol pinguïns, door een kleurige onderwaterwereld en een van groen spetterend oerwoud, tot het tijd is om terug te keren naar de werkelijkheid.

Het boek leent zich tot het vertellen van talloze verhalen: over belevenissen en fantasie, over avonturen en vriendschap, over de magie van tekeningen – de mogelijkheden zijn oneindig.

Een magistraal prentenboek over de kracht van fantasie.

  • Gebonden Formaat: 33,5 x 24,9 cm Prijs: € 14,99 ISBN: 9789047709213 Nur: 273
  • Gebonden Formaat: 33,5 x 24,9 cm Prijs: € 14,99 ISBN: 9789047711957 Nur: 273
Linde Faas

Auteur & Illustrator

Linde Faas

Linde Faas studeerde cum laude af aan de kunstacademie van Breda. Ze werkt als animator van tekenfilms en als kunstenares, en internationaal als illustrator. Ze is de vaste illustrator van Pieter Koolwijk en maakte eerder haar eigen prentenboeken Ik neem je mee, De jongen en de walvis en Waar is Grote Broer?InspiratieLinde woont in Noorwegen en haalt haar inspiratie uit de ongerepte natuur van het hoge noorden.

Meer over Linde Faas

Activiteiten voor thuis en in de klas

Ik neem je mee