Ik neem je mee

Linde Faas

Dromend en puzzelend de wereld over

Is een bed niet het allerbeste vervoersmiddel van de wereld?

Je reist erin naar dromenland, en naar de werelden waar je heerlijk ingestopt over wordt voorgelezen of stiekem onder de dekens met een zaklamp over leest. Er bestaan geen grenzen als je reist in je bed!

In Ik neem je mee neemt een bed twee kinderen mee op een wonderbaarlijke reis over de wereld, van de tropische jungle tot de met pinguïns overdekte Zuidpool – een woordeloze tocht die de fantasie van iedere kijker op hol laat slaan.

Speciaal voor de Kinderboekenweek is van een van de prachtige prenten uit dit themaboek een puzzel gemaakt, die geheel gratis bij het boek wordt verstrekt.

Linde Faas

Auteur & Illustrator

Linde Faas

Linde Faas studeerde cum laude af aan de kunstacademie van Breda. Ze werkt als animator van tekenfilms en als kunstenares, en internationaal als illustrator. Ze is de vaste illustrator van Pieter Koolwijk en maakte eerder haar eigen prentenboeken Ik neem je mee, De jongen en de walvis en Waar is Grote Broer?InspiratieLinde woont in Noorwegen en haalt haar inspiratie uit de ongerepte natuur van het hoge noorden.

Meer over Linde Faas

Activiteiten voor thuis en in de klas

Ik neem je mee