Ik vlieg!

Kim Veenman

Hoe zou het zijn om te kunnen vliegen?

Heb je wel eens gedroomd dat je kon vliegen? Helemaal los van de grond, vrij in de lucht? Wat een gevoel is dat!Maar hoe vloog je? Vlak boven de grond als libel? Flitsend tussen de boomtoppen als en vliegende slang? Of juist heel, héél hoog als een condor boven de bergen?

In Ik vlieg! geeft Kim Veenman je vleugels. Je vliegt mee met allerlei bijzondere dieren, waarvan je soms niet eens zou verwachten dat ze kunnen vliegen. Door dit prentenboek vol verwondering zul je je zo vrij voelen als een vogel (of vis, of slang of eekhoorn of…) dat je het nooit meer dicht wilt slaan – want dan kom je weer met beide benen op de grond terecht. Achter in het boek zijn bijzondere weetjes over de vliegende dieren opgenomen.
  • Gebonden Prijs: € 14,99 ISBN: 9789047713111 Nur: 223
  • Gebonden Prijs: € 5,00 ISBN: 9781788070584 Nur: 273
Kim Veenman

Auteur & Illustrator

Kim Veenman

Kim Merel Veenman is een bioloog die schrijft en illustreert. Dat doet ze al jaren voor onder meer de tijdschriften Roots Magazine, Buitenleven Magazine en National Geographic Junior. Ze wil met haar enthousiasme iedereen, jong én oud, de magie van de natuur doen ervaren. In haar werk komen verbeelding en realiteit samen. Daardoor zul je na het lezen (en kijken) de natuur om je heen voor altijd met andere ogen bekijken. Bij Lemniscaat verschenen haar prentenboekendebuut Ik vlieg! Met dieren in de lucht (onder de naam Kim Veenman) en Dit is... natuur!

Meer over Kim Veenman

Activiteiten voor thuis en in de klas

Ik vlieg!

Kleurplaten

Kleurplaten bij dit boek

Ik vlieg!