Menu’s voor stokstaartjes

Tracey Turner

Menu’s voor stokstaartjes

Formaat: 29,3 x 25,3 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047715696 | nur: 223

Auteur

Tracey Turner

Tracey Turner schreef al meer dan zeventig boeken, vooral voor kinderen, over de meest uiteenlopende onderwerpen, van het universum en beroemde schrijvers tot scheldwoorden en dodelijke gevaren. Veel van haar titels zijn bestsellers. Ze is ook redactrice en werkte jarenlang mee aan de Horrible Histories-serie.

Meer over Tracey Turner

Illustrator

Hui Skipp

Hui Skipp groeide op in Taiwan, waar ze afstudeerde in beeldhouwen en beeldende kunst. Hui reisde de hele wereld over en woonde in Londen, Taipei, Parijs en Lissabon. Die laatste stad is haar lievelingsplek – de kleuren ervan beïnvloeden haar werk. Hui heeft een passie voor dieren, van termieten tot bultruggen.

Meer over Hui Skipp
Steven Blaas

Vertaler

Steven Blaas

Steven Blaas (3 maart 1986) werkt als boswachter natuurbeheer in de Veluwezoom. Hij volgde de opleiding Bos- en Natuurbeheer, naar eigen zeggen omdat hij niet kon kiezen tussen alle mogelijke natuuropleidingen. Toen zijn vrouw voor de eerste keer zwanger werd, inmiddels dertien jaar geleden, begon hij natuurboeken voor kinderen te verzamelen. Daarin kwam hij zoveel fouten tegen dat hij zich bij verschillende uitgevers aanmeldde als corrector voor natuurboeken. Bij Lemniscaat is hij inmiddels de vaste vertaler van de titels in de imprint Lemniscaat Natuurlijk! Als hij niet vertaalt of werkt, is hij met zijn zoons Johan en Willem te vinden op de Posbank, waar ze wandelen, hutten bouwen, bomen klimmen en andere avonturen beleven. Volgens Steven is de Posbank de mooiste plek op aarde. Steven Blaas woont met zijn vrouw en twee zoons in Dieren.

Meer over Steven Blaas