Blauwe planeet. Blue Planet II

Leisa Stewart-Sharpe

De wereldberoemde natuurserie van Sir David Attenborough als kinderboek!

In de zee leven meer verschillende soorten planten en dieren dan waar ook op aarde. Toch hebben we betere landkaarten van Mars dan van de oceaanbodem. Er valt nog zoveel te ontdekken! Ga mee op reis en ontmoet wezens die je wildste fantasieën te boven gaan, zwem achter otters aan door de kelpwouden en doorkruis de oneindige oceaan met de bultrugwalvissen. Ontdek onze Blauwe Planeet aan de hand van alle wonderbaarlijke, ontroerende en humoristische verhalen van de BBC-televisieserie en raak betoverd.
Formaat: 29,9 x 24,8 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047713036 | nur: 223
Leisa Stewart-Sharpe

Auteur

Leisa Stewart-Sharpe

Leisa Stewart-Sharpe werkte als journalist voor ze kinderboekenschrijfster werd – nu schrijft ze non-fictie- en prentenboeken. Tijdens haar jeugd in Australië werd ze verliefd op de natuur en op de verhalen over de vreemde wezens die de wereld bevolken.

Meer over Leisa Stewart-Sharpe

Illustrator

Emily Dove

is illustrator, schrijfster en natuurgids. Ze wil met haar illustraties mensen van alles leren over de natuur, in de hoop dat ze net zo enthousiast worden als zijzelf.

Meer over Emily Dove
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens

Activiteiten voor thuis en in de klas

Blauwe planeet. Blue Planet II