Mijn eerste zeedierenboek

Zoë Ingram

Het ideale boek voor mee naar het strand – of om daarvan te dromen

Mijn eerste vogelboek maakte van talloze kleuters al echte vogelaars. Met Mijn eerste zeedierenboek neemt Zoë Ingram je mee onder water om te laten zien wat een wonderlijke wezens zich daar ophouden.
Van het kleurige koraal tot de reusachtige blauwe vinvis en van de zeeduivel tot de garnaal – in dit prachtige natuurboek leer je twintig zeedieren herkennen en kom je van alles te weten over wat ze eten, waar ze leven en meer verrassende feitjes.
Binnen een mum van tijd ben je een zeedierenexpert!
Formaat: 23 x 23 cm | gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047712800 | nur: 210
Zoë Ingram

Auteur & Illustrator

Zoë Ingram

ZOË INGRAM studeerde textielontwerp, maar ze tekent ook graag op papier of gebruikt verschillende technieken tegelijkertijd. Ze krijgt opdrachten van allerlei uitgeverijen, maar ook van de kaartenmaker Hallmark en de meubelzaak Ikea. Zoë woont in Edinburgh, Schotland. Mijn eerste vogelboek is haar eerste boek bij Lemniscaat.WWW.ZOEINGRAM.COM

Meer over Zoë Ingram
Jesse Goossens

Vertaler

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens