Speur poep en andere spannende sporen

Andy Seed

Speur poep en andere spannende sporen

Een natuurboek waar een luchtje aan zit

Wie goed oplet, kan overal sporen van dieren ontdekken – een plukje vacht, een voetspoor, botjes, een afgeknabbelde dennenappel, keutels… Dit boek maakt van iedere nieuwsgierige lezer een doorgewinterde detective en plukje vacht, een voetspoor, botjes, een afgeknabbelde dennenappel, keutels… Dit boek maakt van iedere nieuwsgierige lezer een doorgewinterde detective. Je leert waarnaar je moet kijken, hoe je uilenballen kunt uitpluizen en in poep moet roeren, om erachter te komen wat een dier gegeten heeft.
Er wordt uitgelegd wat bepaalde sporen betekenen en hoe je ze kunt volgen. Er wordt ook gewaarschuwd, zodat je niet per ongeluk in het hol van een beer of op het pad van een tijger belandt – en wat je moet doen als dat wel het geval is. Maar vooral ontdek je hoe spannend het is om in je achtertuin, het park of het bos op zoek te gaan naar aanwijzingen voor de aanwezigheid van alle kleine en grote bewoners.
Een humoristisch natuurboek vol vrolijke illustraties, waar je stiekem héél veel van leert!

gebonden | prijs: € 14,99 | isbn: 9789047711346 | nur: 223

Auteur

Andy Seed

Andy Seed is schrijver en dichter. Alles wat hij maakt is grappig, van zijn gedichten tot zijn non-fictieboeken voor kinderen. De grootste grap vindt hij zelf dat hij zijn baantje als onderwijzer aan de wilgen heeft gehangen om fulltime schrijver te worden.

Illustrator

Claire Almon

Claire Almon ontwikkelt karakters voor tekenfilms (bijvoorbeeld Cartoon Network), ontwerpt advertenties en illustreert kinderboeken – als ze maar kunst kan maken en verhalen kan vertellen!

Lessugesties

Lessugesties bij dit boek

Speur poep en andere spannende sporen