Vandaag, ergens op aarde…

Lucy Brownridge

Vandaag, ergens op aarde…

Een schitterende schatkist vol natuurverhalen

Het hele jaar door is de natuur aan het werk. Overal op aarde gebeurt er iets anders – er ontstaan wolken en het begint te regenen, een eekhoorn verstopt nootjes voordat het winter wordt, apen nemen een stoombad, een heel land kleurt roze, er verschijnt een maanboog achter een regenval, een vogel begint aan een vlucht die een jaar zal duren...

Op 48 schitterend geïllustreerde spreads worden verhalen verteld over dieren en natuurverschijnselen. Over elke maand lees je vier verhalen, elk uit een ander werelddeel, want als het hier winter is, is het ergens anders zomer. Is het droog op de ene plek, dan regent het elders. Maak een wonderlijke wereldreis vanaf je lievelingsleesplek. Een boek dat je laat wegdromen bij de oneindige schoonheid van onze planeet.

Formaat: 25,9 x 30,4 cm | gebonden | prijs: € 19,99 | isbn: 9789047714545 | nur: 223

Auteur

Lucy Brownridge

Lucy Brownridge woont in Londen. Ze schrijft boeken voor kinderen over kunstgeschiedenis, geschiedenis, dieren en wetenschap. Ze studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Bristol en het Courtauld Institute of Art. Vandaag, ergens op aarde is haar eerste boek bij Lemniscaat.

Illustrator

Margaux Samson Abadie

Margaux Samson Abadie, ook bekend als Nano Fevrier, is een Franse illustratrice. Ze ontwerpt ook stoffen en kinderkleding. Ze put haar inspiratie uit de natuur, jeugdherinneringen, folklore, reizen, literatuur, film en muziek.