Colafonteinen en spetterende verfbommen

Jesse Goossens

48 waanzinnige experimenten om thuis te doen

Met spulletjes die je in bijna iedere huiskamer en in ieder keukenkastje vindt, kun je de meest waanzinnige experimenten uitvoeren.

Tover je huis of tuin om tot laboratorium en maak verfbommen en olifantentandpasta, laat kristallen groeien, vulkanen uitbarsten en cd's vliegen, bouw je eigen lavalamp en ontdek hoe je een ei kunt laten stuiteren.

Waag je aan de spectaculaire, spannende en sensationele proeven in dit feestelijke boek voor uitvinders in de dop en alle andere tovenaarsleerlingen.

Op de website Colafonteinen.nl kun je je eigen proefjes inzenden én staan filmpjes met de proefjes, zoals het leuke filmpje hieronder:

  • Gebonden Formaat: 21 x 25 cm Prijs: € 16,99 ISBN: 9789047707219 Nur: 228
  • Gebonden Formaat: 21 x 25 cm Prijs: € 5,00 ISBN: 9781788070126 Nur: 228
Jesse Goossens

Auteur

Jesse Goossens

Jesse Goossens is schrijfster, vertaalster en uitgever kinder- en jeugdboeken van Lemniscaat. Ze schrijft onder meer non-fictie voor kinderen, waarin ze haar verwondering over de wereld om zich heen probeert te delen.

Meer over Jesse Goossens
Linde Faas

Illustrator

Linde Faas

Linde Faas studeerde cum laude af aan de kunstacademie van Breda. Ze werkt als animator van tekenfilms en als kunstenares, en internationaal als illustrator. Ze is de vaste illustrator van Pieter Koolwijk en maakte eerder haar eigen prentenboeken Ik neem je mee, De jongen en de walvis en Waar is Grote Broer?InspiratieLinde woont in Noorwegen en haalt haar inspiratie uit de ongerepte natuur van het hoge noorden.

Meer over Linde Faas

Activiteiten voor thuis en in de klas

Colafonteinen en spetterende verfbommen

Media